Despre noi

Fine Metal este din 2003 distribuitor în România de oțeluri speciale și aliaje de cupru destinate realizării de scule, matrițe, dispozitive și alte piese pentru diferite ramuri industriale.

Oțeluri speciale

Categoria de oțeluri speciale include oțeluri pentru scule și oțeluri inoxidabile durificabile furnizate de producători renumiți ca Dörrenberg Edelstahl GmbH. Cu o tradiție de peste 300 de ani în producția de oțeluri, în regiunea Oberberg, la Ründeroth, pe malul râului Agger, Dörrenberg Edelstahl deține și unul dintre cele mai mari stocuri de oțeluri aliate din Europa, pe care îl distribuie prin intermediul agențiilor și distribuitorilor săi.

Aliaje de cupru

Aliajele de cupru, în mod deosebit Bronzurile cu Aluminiu și aliajele dure de cupru sunt produse in locatie din Turcia. Aceste aliaje le distribuim către clienții din România. Pe lângă aceste materiale, Fine Metal comercializează în România și alte tipuri de oțeluri destinate fabricării de piese: oțeluri de tratament, oțeluri de cementare sau de nitrurare, oțeluri arc..

În ultimii ani, o nouă direcție de activitate o reprezintă exportul către țări din U.E. și către Turcia de produse metalice realizate în România.